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Veloutã© De Cã¨Pes Et De Chã¢Taignes Et Ses Gressins

Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins

Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins is 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins estimated approx 20 minutes.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins:

  1. Pour le velouté
  2. 250 g cèpes
  3. 200 g châtaignes cuites
  4. 10 cl crème de soja (je lui préfère le sojami, plus épais)
  5. 1 litre bouillon de légumes
  6. 6 CAS d'huile d'olive
  7. 1/2 CAC de cannelle en poudre
  8. 1 oignon
  9. 1 gousse d'ail
  10. sel, poivre
  11. Pour les gressins
  12. 60 g margarine
  13. 6 CAS de farine sans gluten (ici teff de chez Markal)
  14. 2 CAS de châtaignes cuites bien écrasées
  15. 1 CAC de cumin en poudre
  16. sel, poivre
  17. Pour la décoration
  18. Quelques brissures de châtaigne
  19. des tranches de champignons

Instructions to make to make Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins

  1. Commencez par les gressins. Dans un petit saladier, mélangez la purée de châtaigne et la farine. Ajoutez la margarine en petits morceaux, puis le cumin et le sel et le poivre.
    Ajoutez un peu de farine, si la pâte est trop collante. Formez une boule et placez-là au réfrigérateur au moins une demi-heure.
  2. Préchauffez votre four à 200 °c.
    Abaissez la pâte entre deux feuilles de papier sulfurisé (parce que cela va coller), et découpez là en longues bandes de 10/12 cm environ, larges de 1,5 cm. J'ai découpé les miennes avec une roulette à pasta.
    Glissez-les sur une plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé, et faites cuire 10 minutes environ.
  3. Préparez le velouté. Nettoyez au besoin les cèpes et coupez-les en morceaux.
    Epluchez l'oignon et émincez-le. Epluchez l'ail.
    Dans une marmite, faites chauffer l'huile d'olive et faites-y revenir l'oignon, ajoutez-y les châtaignes, les cèpes et l'ail. Cuisez 5 minutes en remuant souvent.
  4. Mouillez avec le bouillon de légumes, ajoutez la cannelle et faites mijoter 15 minutes.
    Retirez du feu et mixez le velouté. Ajoutez la crème de soja, salez et poivrez, mélangez bien.
    Replacez 2 minutes sur le feu doux.
    Servez dans des petits bols, décorez de brissures de châtaigne, de tranches de champignons et accompagnez de gressins.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or more components or is a bit essentially spicy, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for basic cooking skills for beginners you don't need to learn them but just if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Quick Velouté de cèpes et de châtaignes et ses gressins. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Tags:
Recette
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